Kurv tom
Her kan du betale med:

Materialer & godkendelser

Piqué 

Piqué polo produkter er ligeledes glatstrikkede varer, men her er ganske få masker strikket dobbelt i fang. Det vil sige, at varerne får et prikket look, hvilket gør produkterne mere attraktive at se på end fx ved en ganske almindelig single jersey vare. Piqué er gennem årene blevet mere og mere attraktiv og bliver i dag anvendt i et bredt omgang til både poloshirts, sommerbeklædning samt andre lettere former for sportsbeklædning.

 

Single Jersey:

Single Jersey er en betegnelse for enten glat strik eller enkelt strik. Produceres hovedsageligt på rundstrikkemaskiner. Single Jersey er også kaldet ret/vrang, hvilket betyder at single jersey produkter udelukkende består af retmasker på den ene side af produktet og vrangmasker på den anden side.

 

Bomuld:

Bomuld er en naturfiber som kommer af gruppen vegetabilske fibre og nærmere betegnet en frugtfiber (plantefiber). Bomuld består generelt af næsten ren cellulose, hvor kun få procent er voks, fedt samt naturlige farvestoffer og resten er vand. Bomuld er meget robust og har en god slidstyrke der kun kan overgås af nogle bestemte syntetiske fibre. Hvis bomulden får en form for efterbehandling vil det nedsætte krøltendens. Hvis ikke bomuld får en efterbehandling kan det påvirke bomulds krøltendens i en negativ retning. Bomuld har en god absorberingsevne samt en høj vådstyrke

 

Lycra:

Lycra er kendt for at være det overordnede varemærke for en elastanfiber. Denne fiber kan strækkes i meget store omfang og går tilbage til oprindelig form efter strækning. Derfor bruges elastan/lycra i blandingsprodukter med fx bomuld, med henblik på at holde formen i produktet efter det er blevet strakt ud.

 

Polyester:

Polyester er en meget glat samt fin fiber og til tider kan den faktisk være svær at skelne fra polyamid. Polyester er god på mange måder, idet denne fiber tåler de fleste former for brug og renholdelse samt forskellige temperaturer. Fordelene ved polyester er, at produkter lavet af polyester eller en blanding er nem at pleje og har ikke tendens til at krympe. Denne fiber er også utrolig stærk og har en god styrke, hvilket også gør den attraktiv både at bruge alene men også i en blanding med andre fibre.

 

Vaskeanvisningssymboler

Tåler finvask optil 40 grader
Tåler ikke tørretumbling
Tåler ikke strygning
Tåler højeste strygetemperatur 110 grader
Tåler højeste strygetemperatur 150 grader
Tåler højeste strygetemperatur 200 grader
Rensning i perchlor, mineralsk terpentin
Undgå Klorin og lign.
Undgå rensning

Bomuldsvarer tåler de fleste rensevæsker og holder ligeledes både til presning, rulning og strygning ved høj temperatur dog ikke højere end 200° C. Hvilket svarer til  

 

Godkendelse: